vrijdag 25 januari 2013

Abis Shipping hoofdsponsor HT-race 2013

Abis Shipping en de sloepenfabrikant van Makma, Marill en Antaris hebben de HTrace van 2013 gered door samen hoofdsponsor te worden van dit evenement.

Er ging een storm van onrust door roeiend Nederland toen bekend werd dat door het wegvallen van sponsoring het niet mogelijk zou zijn de 39e HT-race te organiseren.

Reactie RenĂ© van de Graaf Managing director van Abis Shipping. 

We begrepen dat het mooie en reeds historische evenement de HT roei race op de tocht zou staan. Als Harlinger rederij voelen we ons hier natuurlijk bij betrokken waarbij ook nog eens veel zeevaartscholen met sloepen meedoen. Een dergelijk event moet natuurlijk doorgaan derhalve heb ik samen met Klaas Schiphof van sloepenbedrijf Makma, Marill en Antaris uit Woudsend besloten om dit jaar als hoofdsponsor van dit evenement te fungeren. We zijn blij dat het fantastische evenement door gaat en willen nu alle teams alvast succes wensen met de voorbereidingen en we zien elkaar op 10 mei 2013.

Kijk hier voor meer informatie over de HT-races:
SloeproeienNL
Harlingenboeit.nl
HT 2013 is gered
Omrop Fryslan
Harlinger Courant

 

donderdag 31 juli 2014Ander nieuwsAlle nieuwsartikelen

Laatste nieuws

3 juli 2014

Laden schip Regenboog (Japan)

Na zes uur laden is het schip de Regenboog aan boord van de Arctic Dawn in Kobe (Japan). Ze zullen het schip en overige...
>>

25 juni 2014

ABIS Dover

Abis Dover in actie, bemonstering van de bodemstructuur voor het oprichten van een offshore windpark.
>>

23 juni 2014

Laden in Kobe (Japan)

Arctic Dawn in Japan.
>>

ABIS Shipping