vrijdag 25 januari 2013

Abis Shipping hoofdsponsor HT-race 2013

Abis Shipping en de sloepenfabrikant van Makma, Marill en Antaris hebben de HTrace van 2013 gered door samen hoofdsponsor te worden van dit evenement.

Er ging een storm van onrust door roeiend Nederland toen bekend werd dat door het wegvallen van sponsoring het niet mogelijk zou zijn de 39e HT-race te organiseren.

Reactie RenĂ© van de Graaf Managing director van Abis Shipping. 

We begrepen dat het mooie en reeds historische evenement de HT roei race op de tocht zou staan. Als Harlinger rederij voelen we ons hier natuurlijk bij betrokken waarbij ook nog eens veel zeevaartscholen met sloepen meedoen. Een dergelijk event moet natuurlijk doorgaan derhalve heb ik samen met Klaas Schiphof van sloepenbedrijf Makma, Marill en Antaris uit Woudsend besloten om dit jaar als hoofdsponsor van dit evenement te fungeren. We zijn blij dat het fantastische evenement door gaat en willen nu alle teams alvast succes wensen met de voorbereidingen en we zien elkaar op 10 mei 2013.

Kijk hier voor meer informatie over de HT-races:
SloeproeienNL
Harlingenboeit.nl
HT 2013 is gered
Omrop Fryslan
Harlinger Courant

 

maandag 31 augustus 2015Ander nieuwsAlle nieuwsartikelen

Laatste nieuws

29 juni 2015

Vertrek ABIS Esbjerg uit Harlingen

De ABIS Esbjerg is zaterdag 27 juni 2015 vertrokken uit de haven van Harlingen.
>>

23 juni 2015

Doop ABIS Esbjerg 19 juni 2015

Op vrijdag 19 juni heeft in de haven van Harlingen de doopplechtigheid plaatgevonden van de mv ABIS Esbjerg, alweer het...
>>

6 januari 2015

Nieuwbouw ABIS Esbjerg

De nieuwbouw van de ABIS Esbjerg vordert goed. Onze collega's zijn ter plaatse geweest en geven ons weer een unieke kijk...
>>

ABIS Shipping